Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Blomkål med bløde løg og rosiner. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Dette skal du bruge:

  • Blomkål i passende mængde til 4 personer, jeg brugte 1 helt hoved så jeg har lækre rester til næste dag.
  • 4 løg.
  • 2 dl rosiner, sæt dem i blød i vand om morgen inden du smutter ud af døren.
  • ca 25 gram smør.
  • 1/2 dl vand.
  • lidt frisk citronsaft.
  • havsalt og kværnet peber.

Sådan gør du:

Damp blomkål i kogende vand så dækker ca. halvt, tilsæt salt og smør. Blomkålen skal være fast så pas på den ikke koger ud, så bliver den lidt trist. Kom løg på en pande med smør og svit ved middel varme, de må gerne tage lidt farve. Tilsæt vandet og lad løgene simre til de er møre.

Anret blomkålen i et passende fad, hæld løg og rosinerne over. Drys med lidt citronsaft, salt og peber.

Velbekomme og god fornøjelse.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.