Dette skal du bruge

1 springform 22 cm

2 æg

225 gram sukker

125 gram smør

200 gram hvedemel

1 tsk. Bagepulver

1 spsk. Vaniljesukker

2-3 æbler i små tern

1 tsk. Stødt kanel

Topping:

1 spsk. Stødt kanel

2 spsk sukker

1-2 æbler skåret i både

Sådan gør du

Pisk æg og sukker hvidt. Smelt smøret og lad det køle lidt af. Rør smøret i æggemassen. Bland mel, kanel og vanilje i blandningen. Vend æbletern i. Smør en springform med smør og kom dejen i. Fordel æblebådene på toppen og drys kanel og sukker på.

Bages i en forvarmet ovn ved 160 grader i 35-40 minutter.

Anret med fed cremefraiche 38% og hakkede hasselnødder, eller hakkede saltede mandler.

Få flere opskrifter på desserter HER

Velbekomme og god fornøjelse

Thomas Madfar

Madblogger Madfar

Leave a Reply