Ja ja det jo ikke ligefrem raketvidenskab det her, men sommetider er det de mest enkle småretter der har stor effekt.

Æg, jeg elsker æg – morgen, middag og aften. Æg kan varieres i en uendelighed og kan nydes på alle timer i døgnet. Kogt, stegt, bagt ja sågar rå på en skøn tartarmad.

Her får du en af mine favoritter. Bør serveres med frisk grønt/frugt juice og rigtig god kaffe og måske et godt stykke hjemmebagt rugbrød.

Dette skal du bruge:

  • 2-3 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat, snittet i tynde strimler.
  • 1 håndfuld revet cheddarost, den ene halvdel skal blandes i æggemassen – vær sød ved dig selv og vælg kun det bedste.
  • smør til panden.
  • havsalt og friskkværnet peber.

Sådan gør du:

Pisk æggene sammen med den ene halvdel af osten. Varm smør i en pande og steg æggekagen heri, ved middel varme. Vend den sammen så den bliver lidt aflang og vend flere gange.

Når æggekagen er ved at være færdig slukkes pladen, resten af osten kommes oven på æggekagen, låg på og lad osten smelte (ca. 3-4 minutter)

Anret med frisk spinat, havsalt og friskkværnet peber. Easy peasy.

Velbekomme og rigtig god fornøjelse.

Madfar.

Leave a Reply