Æggekage som min kone laver den.

Vi havde fundet Henrik Boserups øko-pølser (89%okse) i Netto af alle steder, de var en konge (madfar her) værdig til denne simple ret.

Du skal bruge:

  • Henrik Boserups’s oksepølse eller anden god oksepølse.
  • Lidt olivenolie til let stegning.
  • 1 rødløg eller en lille flok charlotteløg.
  • 400 gram courgetter i tern.
  • 6 æg.
  • en god håndfuld frisk mynte hakket fint.
  • lidt hav/sten salt + kværnet peber.

Varm olien op i en pande der kan tåle at komme i ovnen. Corgetterne og løg svitses gyldne ved svag varme til de er møre. Pisk alle æggene med et par spsk vand, tilsæt mynte, salt og peber. Kom blandingen på panden og lad det simre i 5-7 minutter derefter i varmovn 200 grader til frittataen er gennembagt og fast. Skær i passende stykker og server en grøn salat og oksepølse til (eller anden tilbehør efter dit hoved)

Velbekomme

Madfar.

Leave a Reply