Opskrift til 2 personer

4 makrel fileter

Krydderiblanding f.eks. Mermaids Bite fra Mill&Mortar

3 store modne tomater

2 lime, saften

1 spsk honning

lidt friskhakket korriander eller bredbladet persille

2 spsk. olivenolie

Havsalt

Fileter fiskene hvis det ikke allerede er gjort af den venlige fiskemand. Stænk med lidt olivenolie, krydderiblandning og lidt havsalt. Bag ved 160 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Salsa: Halver tomaterne og fjern saft og kerner. Skær tomaterne i små tern og kom dem i en skål.

Honning, limesaft og lidt havsalt blandes og smages til så der er balance i det sure og det søde. Kom krydderurterne i saften og hæld det hele over tomater, gerne 30 minutter før servering så den kan trække lidt.

Anret på fad og server med grillet hvedebrød og kold hvidvin.

Velbekomme og god fornøjelse.

Thomas Madfar.

Leave a Reply