Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bagte rabarber med blød mandelcrumble. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Jeg har virkelig glædet mig for det giver en fornemmelsen af, at sommeren er lige på trapperne.

Denne dessert laver vi altid på slum, tilpas mængder efter smag, behag og hvor mange i nu er. Men nu får du opskriften her. Den er meget nem og hurtig.

Dette skal du bruge:

  • 1 bundt rabarber.
  • rørsukker.
  • ca 1/2 pakke smør eller mere.
  • 2 store håndfulde mandler, males til mel på evt. en kaffemølle.
  • vanilje pulver (ikke sukker).
  • Cremefraiche til anretning + ektra mandler evt. groft hakket.

Sådan gør du:

Skyl rabarberne og hak dem i grove stykker ca 1 1/2 cm, vend dem med lidt rørsukker og kom dem første gang i ovnen ildfast fad, 10 minutter ved 180 grader.

Imens rabarberne er i ovnen gør du klar til crumble. Bland mandelmelet med et par spiseske rørsukker og smøret til du får en fast masse.

Tag rabarberne ud af ovnen og fordel mandelmassen over dem. Bag yderligere ca. 15 minutter ved 180 grader.

Lad rabarberne køle lidt af så de kun er lune inden servering. Anret med 18% cremefraiche som er rør med vanilje pulver.

Så skyder vi sommeren igang og tror og håber på en lang og varm en af slagsen – ikke mindst for dem af os der skal nyde den hjemme i Danmark i år.

God fornøjelse og velbekomme.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.