Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bønnesuppe med pasta. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Denne suppe stammer fra det nordlige Italien.

Og er det noget italienerne kan er det at lave simple, velsmagende og lækre retter. Jeg har opskriften fra bogen ‘Vegetarisk vellyst’. Jeg er ikke fuldblodsvegetar, men er der et sted hvor jeg finder stor inspiration er det netop i det vegetariske køkken. Bogen kan varmt anbefales, mange af retterne i bogen kan nemt bruges som tilbehør, til dig der ikke kan undvære kød. Vi spiser ikke kød hver dag her i hjemmet, men når vi gør vælger vi kød af høj kvalitet. Økologisk kød er dyrt, så netop det at vi ikke spiser det hver dag, frigør midler til at vælge høj kød af høj kvalitet når vi købet det.

Dete skal du bruge:

  • 250 gram pintobønner.
  • 3 fed hvidløg.
  • 200 gram løg.
  • 200 gram gulerødder .
  • 200 gram bladselleri.
  • 1 spsk olivenolie.
  • 2 ds (140 gram) tomat pure’.
  • 1 tsk cayennepeber.
  • 2-3 kviste frisk rosmarin, tørret kan også bruges.
  • 2 kviste frisk salvie, tørret kan også bruges.
  • 1 1/2 L. lys boullion, brug feks. økologiske boullionterninger.
  • havsalt og kværnet peber.
  • 200 gram bred emmer pasta (eller efter smag)

Sådan gør du:

Bønnerne stilles i blød natten over i rigeligt vand. Vandet kasseres.

Løg, hvidløg, selleri og gulerødder hakkes i mundrette bidder. Løg og grøntsager svitses i en stor gryde med olivenolie ved middel varme i ca. 5 minutter, de må ikke tage farve. Tilsæt tomatpure’, bønner, rosmarin, salvie og cayennepeber, rør godt igennem og tilsæt boullionen lidt ad gangen. Lad suppen simre i 1 1/2 time.

Tag 4 dl af fyldet fra og purer’ suppen med en stavblender, kom fyldet tilbage og smag suppen til med olivenolie, havsalt og friskkværnet peber.

God fornøjelse og velbekomme.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.