was successfully added to your cart.

Kurv

Jeg har ikke drukket mælk de sidste 2 år af mit liv. Egentlig ikke fordi jeg ikke kan lide det, men fordi jeg ikke synes den mælk der fremstilles idag er af så høj kvalitet, at den i mine øjne kan bruges til menneskeføde. Og at det skulle være den bedste kilde til calcium er for mig at se det rene nonsens. Og sådan kunne jeg blive ved, jeg har googlet mig igennem emnet mange gange de sidste par år og der er mange delte meninger om mælk. Et er sikkert jeg har fået det bedre uden mælk og det har givet et kreativt indspark til min madlavning. Der er masser af velsmagende alternativer til de almindelige mælkeprodukter såsom risfløde, soyafløde, mandelmælk ,kokosmælk, havremælk etc. etc. prøv dig frem og find dine egne favoritter, det er sjovt, nyt og meget af det smager faktisk bedre end kalveføde.

Jeg holder pause fra kaffen i perioder, mest for at kroppen får lidt ro på med koffeinen en gang imellem. Så denne dag skulle det være en af de gode kopper dog var jeg løbet tør for mælk. Så laver jeg da min egen tænkte jeg. Havde hørt Oscar Umahro tale om selv at lave mælk på et tidspunkt, så det skulle jeg da osse prøve.

Jeg tog en stor håndfuld mandler og kom dem i en kaffekværn (som jeg kun bruger til at kværne nodder m.m. i) og malede dem til en slags mel. Jeg kom melet i en blender og tilsatte 2-3 dl kogende vand lidt ad gangen, konsistensen må ikke være for tyk. Hæld mælken gennem et rent klæde og værsgo du har den lækreste mandelmælk. Du kan nyde den kold fra køleskabet eller som jeg gjorde i kaffen. Den er helt sikkert også god til at bage med. Prøv dig frem.

God fornøjelse og velbekomme.

Madfar

Cafelatte med hjemmelavet mandelmælk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.