Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cannelloni med spinat og ricotta. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Der gik ikke langt tid, efter jeg havde efterlyst en opskrift på cannelloni, før Newyorker by heart meldte sig på banen med en nem og lækker opskrift. Faktisk er det første gang jeg prøver at lave dem, for ærligt så gad jeg ikke stå og fylde rørende ud, besværligt basta. Men jeg så Jamie Oliver komme fyldet i en frysepose, klippe et hul i hjørnet af den og vupti så blev det hele da vidst lige noget nemmere. Så det tricket når du skal lave cannelloni, det tager ingen tid.

Jeg synes det er en voldsom ret at spise til hovedret, men det må være en smagssag, men italienerne spiser som regel heller ikke pasta til deres hovedretter, den får man oftest før. Men lækkert er det og det skal klart prøves igen med forskelligt fyld.

Dette brugte jeg til 2 voksne og 2 børn:

  • 500 gram frossen økospinat.
  • 250 gram ricotta.
  • 150 gram rigtig god parmesanost.
  • 1 frisk mozzarella.
  • 1/2 muskatnød finrevet.
  • 2 fed hvidløg.
  • 1 flakse sugo, tomatsauce, kan købes i lækker kvalitet i helsekostbutikker.
  • 14-16 cannellonirør i tør form, du også kan lave dem selv af frisk pasta.
  • havsalt og friskkværnet peber.

Sådan gør du:

Tø spinaten op og pres den fri for væde. Kom spinaten på en pande ved mellem varme og kom ricottaen ved. Riv muskatnød, pres hvidløg i og kom lidt salt og peber ved. Lad spinaten køle af.

Når spinaten er tilpas afkølet kommes den i en frysepose. Klip hul i hjørnet. Tag et ildfast fad og kom 1/3 af sugoen heri. Fyld cannellonien og læg dem i fadet. Derefter hældes festen af sugoen over. Læg fintskåret mozzarella over og den finrevet parmesanost. Bages i forvarmet ovn i 20 minutter, ved 200 grader. Ciao. Det nemt, let og lækkert.

Velbekomme og god fornøjelse.

MadFar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.