Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Carpaccio surf'n turf style med stegte rejer og parmesancreme
was successfully added to your cart.

Kurv

Carpaccio surf’n turf style med stegte rejer og parmesancreme.

By marts 20, 2017 Oksekød

4 personer

300 g oksetyndstegsfilet
2 spsk olivenolie
8 store rejer med skal
1 rødløg
½ L klassisk syltelage KLIK her for opskrift

Parmesan creme:
25 g parmesanost
100 gram mayonnaise

Skær oksekødet ud i tynde skiver og læg skiverne på bagepapir, skiverne skal overlappe hinanden en smule. Læg et stykke bagepapir ovenpå kødet og rul kødet ud. Sæt kødet på frost i minimum 3 timer.
Lav en klassisk syltelage med halv eddike og halv sukker. Skær rødløg ud i små tynde både og kom den afkølede syltelage over. Lad løgene trække mindst 2-3 timer.
Steg rejerne i neutral olie og vend til sidst finthakket persille over og lad dem køle af.

Parmesancreme:
Riv parmesanosten fint og vend med mayonnaise og lade det trække 30 minutter.

Servering:
Skær oksekødet ud i skarpe firkanter og læg kødet på en talerken og lad det stå ved stuetemperatur i ca 30 minutter.

Pynt med rejer, de syltede løg, parmesancreme og give et drys havsalt. Pynt af med kørvel eller dild.

Oksekød med rejer og parmesancreme

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.