was successfully added to your cart.

Kurv

Indrømmet jeg er ikke den store sodavandsdrikker, det for sødt og slukker sjældent tørsten

Indrømmet jeg er ikke den store sodavandsdrikker, det for sødt og slukker sjældent tørsten og det drøner direkte i blodsukkeret og falder tilsvarende efter det søde chok. Sodavand er ligegyldigt.

Men en læskende og boblende sommerdrik er faktisk ikke svær at lave selv og så kan den være sund og læskende, varier efter smag og behag – og ungerne elsker det for her kan de få lov at drikke det de orker!?. Det eneste det kræver er en maskine der kan skyde kulsyre i postevandet, jeg bruger en wassermax. Den er ikke at forveksle med den gode gamle sodastream.

Dette skal du bruge:

  • 1/2 Liter urtethe, brug den slags du kan lide hvis du ikke lige har mynte, enhver urtethe eller grøn the kan bruges. Bruger du grøn the må den ikke trække så længe da den ellers bliver bitter.
  • 1/2 koldt vand.
  • 1 håndfuld bær, feks. blåbær.
  • skal fra 1 citron, skåret med en tyndskræller.
  • wassermax maskine.

Til citrus myntebrus brugte jeg 2 tsk. myntethe og 2 tsk. cool mint. Cool mint er en blandingsthe der består af lakridsrod, æblestykker, lemongræs, marokkansk mynte og citrusolier og kan købes i et velassorteret thehus. Lad theen trække til den er kølet af og stil den i køleskabet natten over, lad den stadig trække, urtethe bliver ikke bittert som feks. sort the.

Bland 1/2 liter myntethe med danskvandet du har lavet og kom citrusskal og blåbær i.

Hvor svært kan det være?

Skål og god fornøjelse.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.