was successfully added to your cart.

I en travl hverdag er det godt med sunde retter der er hurtige at tilberede. I denne ret er det mosen der tager længst tid at lave (ca 15 min.) laksen passer sig selv i kogevandet. Alt i alt en ret det tager 20 minutter at lave, uden du behøver at gå ned på kvalitet, altså fastfood på den ‘fede’ måde.

Jeg angiver ikke mål i denne ret, vurder’ selv hvor meget du/i spiser.

Til retten skal du bruge følgende:

  • Kartofler og selleri til mosen.
  • En god håndfuld kæmperejer.
  • Broccoli.
  • 1 stort stykke laks pr. mand.
  • 2 tsk stærk karry.

Først koger du en gryde med vand, når vandet koger tager du gryden af pladen og kommer laksen nænsomt i vandet, låg på og den er færdig efter 20 minutter. Imens rengører du rodfrugterne og skærer dem i tern og koger dem møre, mos med kokosfedt eller lidt olivenolie, samg til med salt og peber. Kom kokosfedt på en pande og til karry, ‘brænd’ smagen frem i karryen i ca 20 sekunder og tilsæt rejerne herefter. Tilsæt evt. et par spiseskefulde tamari eller balsamico og kværnet peber. Broccolien dampes et par minutter så den stadig er med bid i.

Vi anretter altid her hjemme. Det er jo ikke noger der tager voldsomt meget tid, men for os betyder det noget, at det mad vi spiser også er indbydebde for øjnene. Det var nem og lækker ret med laks, prøv at variere tilbehøret til laksen så det ikke bliver det samme hver gang.

God fornøjelse og velbekomme

Madfar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.