Jeg elsker denne klassiker, men den gamle version er lidt for oldschool til min smag.

Her er en opskrift på koteletter i fad hvor de lige bliver piftet en smule op, lidt italiensk inspireret måske?

Dette skal du bruge til tomatsovsen:

  • 3-4 store tomater
  • 1 ds tomatpure’
  • masser af persille
  • 3 fed hvidløg, gerne flere
  • 1/2 dl god koldpresset olivenolie extra jomfru
  • lidt safran
  • 1 tsk gurkemeje
  • havsalt
  • friskkværnet peber

Sådan her skal du gøre:

Steg koteletterne på en grillpande (1 stk pr mand) og kom dem i et fad.

Sovsen: kom tomaterne i en blender sammen med en persille, hvidløg, safran gurkemeje, tomatpure’. Blend det hele til en fed masse og spæd til med oliven olie, evt lidt vand smag til med salt og peber. Hæld sovsen over kødet og kom xtra tomat og persille på toppen.

20 min i ovnen ved 180 grader.

Serveres evt med ristede kartofler eller en sprød salat.

Nemt og lækkert

Velbekomme

MadFar

Fadkoteletter med tomatpersille sovs.

Leave a Reply