was successfully added to your cart.

Gourmet hotdogs i verdensklasse, tjah hvorfor ikke.

Der er altså ikke noget som, at lave mad efter devisen “jeg vil have det bedste” basta. Denne ret er inspireret af Adam Price som engang lavede selv samme ret i Gastro. Og hvorfor skal man nu til at lave ‘hottern’ selv? fordi man kan.

opskrift på brøddet til dine hotdogs finder du her

Dette skal du bruge:

  • gode pølser fra din slagter eller dem fra hanegal er osse i særklasse.
  • hjemmebagte brød.
  • god remolade (kan osse laves selv, men her købte jeg en god en i helsekosten).
  • god ketchup (ja den kan du skam osse laves selv, jeg køber Tomatino uden farve og sukker).
  • God dijonsennep
  • rå løg.
  • ristet løg (skal laves selv, det er nemt og smager hamrende godt).

Det er lige til at gå til.

Kom lidt olie (1tsk) på panden og kom pølserne på og varm anden ved svag varme. Pas på pølserne ikke revner, prik evt med gaffel. De skal stege ved svag varme 30-40 minutter til de sprøde og gyldne.

Ristet løg:

Skyld løgringene under vandhanen og ryst dem af, vend løgene i rismel og steg dem gyldne i den varme olie, dryp af på et stykke køkkenrulle.

Agurkesalaten:

Skær agurken i tynde skiver og læg dem i en skål. Hæld æbleeddike eller anden eddike over og kværnet peber. Lad den stå mindst 30 minutter for at eddiken kan give smag.

Så er det bare at bygge løs og ikke mindst spise sig mæt i lækre hjemmelavede hotdogs.

Velbekomme og god fornøjelse.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.