was successfully added to your cart.

Hjemmestoppede pølser.

Jeg blev træt af pølser af tvivlsom kvalitet, så kan jeg da bare lave dem selv tænkte jeg.

Svoger Peter er lige så meget madnørd som undertegnede så vi hooked op i teamet og gik i gang. Vi gjorde os nogle gode erfaringer. A: husk rimeligt med væske evt lidt fond B: gode fedtarter evt god koldpresset olie (vi undlod fedt og de blev for tørre)

Men ellers er det lige til at gå til. Først skal du have en grundfars.

  • 1 kg ikke for magert svine kød (vi brugte skinkekød)
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 1/2 finhakket løg
  • Revet muskat ca 1/2
  • 1 æg
  • Lidt væske efter behov evt lidt rismælk

FREMGANGSMÅDE: Hakkekødet røres sejt med salt. Herefter tilsættes løg, peber, muskatnød og farsen røres glat. Ægget tilsættes og farsen røres sammen. Og det er så nu at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvilken smag du vil have i dine pølser. Vi brugte frisk rosmarin, 1revet æble, gurkemeje, karryblade, purløg, hvidløg, korrianderfrø, karry, frisk oregano og salvie.

Pølsen blev en smagsbombe.

Den færdige pølsefars stoppes i udblødt lammetarm, som kan købes hhos slagteren ellers spørg i dit lokale supermarked. Har du ikke en røremaskine med pølsehorn, kan en sprøjtepose bruges.

God fornøjelse og velbekomme

MadFar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.