Det er ingen hemmelighed at jeg har interesseret mig længe for det vegetariske køkken. Jeg kunne godt tænke mig at give inspiration og til at bringe vegetarmad i øjenhøjde så det ikke bliver langhåret og hippi 70’er agtigt. Min mad er rustik, velsmagende og ser indbydende ud og det vil jeg gerne vise også kan lade sig gøre i et vegetarisk måltid. Og den mulighed har jeg fået på byens nye vegetarCafe.

Morgen, Middag & Kaffe – ja det er navnet og som det antyder så serverer vi morgenmad fra 7:30-10:30 med økologisk morgen og masser af kaffe på kanden naturligvis, tag maden på farten eller nyd den i caféen.

Kl. 11:00-14:00 server vi dagens vegetariske frokost + dagens suppe. (frokost serveres ikke fredag)

Der er kaffe, kage, snacks, øl, saft og sodavand på hylderne som kan nydes indtil vi lukker kl 15:00

Læs mere om caféen her og se menu samt priser KLIK HER.

Under opskrifter er en vegetarkategori KLIK HER for inspiration – denne kategori for naturligvis et boost så kik forbi løbene for opdateringer.

Jeg glæder mig til at se jer i caféen. Jeg vil komme med masser af info løbene så i kan følge med i hvad vi laver både på FB og Instagram. Der vil komme masser af lækre opskrifter så du kan få inspiration til lækker vegetarmad hjemme i dit eget køkken.

Vi ses på Morgen, Middag & Kaffe

Madfar

Join the discussion 3 Comments

 • Nikolai Ronne siger:

  Fantastisk – tillykke – det må vi prøve!

 • Mette Ørnbøll siger:

  Ser så fantastisk ud😀☺️ – bare en skam det ikke er for det arbejdende folk😢
  Hvorfor er der ikke en eneste ugentlig aften hvor vi kan få en chance for at være med? 🤔
  Håber I vil tænke over det…
  Kh. Mette Ørnbøll ☺️

Leave a Reply