Glem alt om Mc’donalds kylling nuggets det her det stikker alt.

Lav din egen nuggets, det er nemt og det smager rent ud sagt skide godt. Og den smager endnu bedre med karrysovsen som du osse finder her på siden. Det her det er og bli’r en vinder.

Dette skal du bruge:

Til 4 personer:

  • 3-4 kyllingefileter skåret i passende størrelse ca 3×3 cm
  • 1-2 æg
  • 1 dl majsgryn, det kan osse hedde polenta det er det samme
  • 1-2 tsk paprika eller mere hvis du lyster
  • lidt hav/sten salt
  • friskkværnet peber
  • Lidt kokosolie til stegning

Sådan gør du:

Det er så nemt at lave sin egen nuggets små frække guldklumper lige til at dyppe i feks. karrysovs.

Bland paneringen sammen, dvs majsgrynen og krydderierne. Vend kyllingestykkerne i æg og derefter i paneringen. Steg dem sprøde i kokosolien.

Her hygger de sig i dejlig kokusolie, sprøde og frække hmm.

Værsgo så har du de lækreste nuggets.

På billedet har jeg serveret med stegte brune ris vendt med ærter, grønne bønner og gurkemeje karrysovsen som findes her på siden er osse med. Nemt, hurtigt og ikke mindst super sundt.

Velbekomme.

Madfar.

Join the discussion One Comment

  • Stine siger:

    Jeg laver nuggets, hvor jeg dypper kyllingestykkerne i smeltet smør (kan godt undlades) for herefter at vende dem i en panade af følgende: 1/3 del rasp, 2/3del revet parmesan, friskhakket oregano (eller tørret), salt og peber. Herefter ligges de på bagepapir på en bageplade, og bages v.220 i ca 7 min. alt efter størrelse. Serveres med frisk pasta, og sur/sød sauce. Mine unger ELSKER den ret 🙂

Leave a Reply