Dette skal du bruge:

  • 300 gram røget laks
  • 1 æble
  • 1 bndt dild
  • 1 rødløg
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 citron saft og skal
  • frisk revet peberrod
  • 1 granat æble

Sådan gør du:

Hak laksen til fars med en kniv på et spækbræt. Skyl æblet oh skær det i fine små tern og rør det med laksen i en skål. ½ rødløg hakkes i fine tern og røre med laksen, den anden halvdel skæres ultra tyndt – det skal bruges til anretningen.

Dildcreme:

bland cremefraiche med saft og fintrevet citronskal. Dilden hakkes fint og røres med i. Smag til med salt, peber og evt. mere dild.

Riv peberrod og stil til side. Bank på granatæblet med en ske for at løsne kernerne, halver og bank dem ud i en skål.

Anret laksen på små ristede hvedebrød, kom dressing på og pynt med rødløg, peberrod og granatæble. Den ser smuk og blæret ud med alle dens farver, så den skal nok falde i gæsternes smag.

Velbekomme og god fornøjelse.

Madfar

Leave a Reply