Thomas Madfar 3 0 Blogs august 5, 2018 Morgen, Middag & Kaffe – Ny økologisk vegetarcafé med Madfar ved gryderne og bag disken.Det er ingen hemmelighed at jeg har interesseret mig længe for det vegetariske køkken. Jeg…Read More
Thomas Madfar 0 0 Blogs maj 2, 2018 Gå på vegetar restaurant og bestil en T-boneHva' faen kan man det? den anden da så jeg et sjovt standupshow på Netflix…Read More
Thomas Madfar 0 1 Blogs december 8, 2016 Nemme retter fra retnemt.dk.Er tiden knap på en travl hverdag? Savner du variation og inspiration? Så kan måltidskasserne…Read More
Thomas Madfar 3 1 Blogs september 1, 2016 Et sindsygt år er gået og officiel udgivelsesdato.Det her bliver et personligt blogindlæg. Så klik videre hvis du allerede nu mærker kvalmen. Eller vil du høre om et år med glæder og sten på vejen, altså sådan…Read More
Thomas Madfar 2 0 Blogs september 1, 2016 Valget er vores, dit og mit – forbrugerne.Vi har aldrig været rigere i den vestlige verden - og aldrig har vi brugt…Read More
Thomas Madfar 0 0 BlogsFiskGrøntsager og vegetar september 1, 2016 Parmesanblanquette á là Thomas Rode Andersen.Jeg har i en del år praktiseret den såkaldte stenalderkost - godt nok on/off ....…Read More
Thomas Madfar 2 2 Blogs september 1, 2016 Madpakker.Far..ar, vil du smøre min madpakke?? selvfølgelig min skat, med eller uden sovs? Denne her…Read More
Thomas Madfar 0 0 Blogs september 1, 2016 Restaurant ET (&) – Fransk gourmet i særklasse.Fransk gourmet i særklasse, i dronningens Århus... Årets vinterferie stod på hjemmehygge, simremad... Årets vinterferie…Read More
Thomas Madfar 2 2 BlogsGrisebasse august 29, 2016 Gill stegt kotelet af frilandsgris – bagt hokkaido med olivenolie og sesamfrø.Gris er ikke bare gris. Den mest kendte race her til lands er nok DK's…Read More