Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Inspiration til madpakker. Far..ar, vil du smøre min madpakke?
was successfully added to your cart.

Kurv

Far..ar, vil du smøre min madpakke?? selvfølgelig min skat, med eller uden sovs?

Denne her er til alle os fædre der har sneget sig udenom madpakkesmøreræset alt for mange gange, vi må tage os sammen, lillemor blir’ så glad så glad…

Der er ikke så mange ben i denne, selv tømrerTommy kan være med her. Det eneste du skal bruge her er en god fantasi ok? godt så.

Jeg hader at smøre madpakker, det gør konen osse – ved ikke hvorfor sådan er det bare –

Så jeg besluttede mig for – efter at have sneget mig udenom et par mdr. – at jeg ville lave en madpakke der skulle vække glæde og samtidig overraske. Hvorfor? fordi hvis det skal være sjovt at smøremadpakker kan det lige så godt være en du laver for at glæde andre – ergo kommer du selv i bedre humør.

Børn spiser lige så meget med øjnene som de voksne og er der inkluderet en masse livretter som de fleste børn kan lide, ja så er der næsten statsgaranti for at hele baduljen er spist op – og det kan vi voksne jo godt lide, så har vi det herligt. Så ikke flere klamme halverugbrødder med leverspegepølsetomatagurkmakrel ok? det vil du jo heller ikke selv have vel?

Kig på billedet, det er ikke så svært at komme frikadeller på spyd, male et æg, komme snor om gulerødderne eller lave en lille klockor kopior omega pose med mandler. Det kan godt være de ikke spiser salaten lige nu, men det lærer børn henad vejen.

Lige en lille sidste ting/bøn lad nu være med at komme hvid hvedetoast med pålægschokolade i madpakken eller cheesedippers eller petitdanone eller lign. det er ikke god næring til vores små poder, disse ting er tomme kalorier der fiser lige igennem, ingen energi = sure og tvære møgunger og det er der jo’ ingen der gider.

God smørelyst

Madfar.

sjove madpakker

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.