Mayonaise.

Du skal ikke være bange for mayo’en sagde den gamle og pudsede naisen.

Her er der altså ikke så meget at være bange for. Det er så nemt, men som alt andet her i livet bliver det lettere med tiden. PRACTICE!

dette skal du bruge:

  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 fed hvidløg (kan undlades)
  • Øko Jomfru (uhh) solsikkeolie
  • 1 tsk karry (kan undlades)
  • lidt havsalt
  • kværnet peber

Først rører du blommen (som tages ud 30 min. før den skal bruges, så den har samme temp. som olien) ud med sennep og karry. Når det er rørt godt sammen til sætter du lidt olie ad gangen til du ser at det samles og bliver lidt tykkere i konstistensen. Derefter kan du komme mere og mere olie i, men stadig i små doser. Pisk, Pisk, Pisk. Mayonaisen skal være så tyk at du kan vende skålen på hovedet uden det falder ud, tilsæt salt og peber. Tilsæt hvidløg og evt friske krydderurter. Tillyke med din første mayo, nu går du hen og smider den billige købte mayo i skraldespanden.

Velbekomme

MadFar

Join the discussion One Comment

Leave a Reply