Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Nemme og sunde retter fra Retnemt.dk se mere på Madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Er tiden knap på en travl hverdag? Savner du variation og inspiration? Så kan måltidskasserne fra Retnemt.dk være lige noget for dig.
Når noget lyder for godt til at være sandt, er jeg som regel på vagt. Men jeg skal love for, jeg er positivt overrasket over måltidskasserne fra Retnemt.dk. I perioder hvor tiden i hverdagene har været knap, har vi i familien haft stor glæde af kasserne. Måltiderne er varieret og portionerne passer helt perfekt til os 4. Der er fokus på sunde retter, og en del er også økologiske. Alt sammen til en pris på 43-56.- pr måltid – der kan de fleste vidst være med. Og tænk på den tid du sparer på indkøb.

De seneste kasser vi har haft, var Torsk med rødbede og marokkansk burger. Alle retter er baseret på at kunne tilberedes mellem 30-40 minutter – og det holder. Der er en grund til, at de kalder sig Retnemt.dk. Hvert måltid kommer i sin egen kasse, der er ikke noget at tage fejl af. Kom dem i bøtter og på køl, så er de nemme at tage frem, når de skal tilberedes. Opskriftsarket er delt nøje op i punkter. Helt slavisk står der, hvad du skal. Det er ret fedt for ungerne (Konrad på 7 og Liva på 13), for de er så nemme, at selv børnene kan lave dem.

Abonnementet hos Retnemt.dk er ret fleksibelt. Du vælger selv, hvilke dage du vil have leveret på, og hvor det skal leveres. Og skulle du ikke være hjemme, er det ikke noget problem, for alle kasser leveres med køleelementer. Der er som minimum 2 leveringsdage, så du vælger selv, hvilke dage det skal leveres. Du er heller ikke bundet i dit abonnement, så er der en uge, du ikke skal have måltider leveret, deaktiverer du din konto. F.eks. havde vi en overgang 3 måltidskasser i ulige uger. Det var en rigtig god hjælp i en presset periode, især når det skal gå lidt hurtigt, og man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Så alt i alt en varm anbefaling her fra vores familie. Billederne taler jo for sig selv – nemme og sunde retter.

Se Måltidskasserne KLIK HER

Se madplan for næste uge KLIK HER

God fornøjelse

Madfar.

Sådan kan en kasse se ud fra retnemt.dk. Her er det fiskekassen som er afbilledet. Sunde nemme retter.
Her ser du den færdige ret. Måltidet med fisk fra retnemt.dk. Sunde og nemme retter.
Tortilla burger fra retnemt.dk. sunde nemme retter på 30-40 minutter.
Tortilla burger fra retnemt.dk. sunde nemme retter på 30-40 minutter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.