Opskriften er til 2-3 personer

400 gram svinebryst skåret i 2×2 cm tern

1 dåse hvide bønner, drænet for væde ca 400 gram

2 skalotteløg, skåret i små tern

1 liter hønsefond, de fleste slagtere har altid en god en de sælger ud af, eller lav en selv hvis du har god tid.

2 fed hvidløg, finthakket

200 gram pasta (suppehorn)

hakket persille

revet parmesan

havsalt og kværnet sort pebernødder

Svinebryst, hvidløg og skalotteløg svitset let i en gryde med olivenolie, løgene skal ikke tage farve. Tilsæt hønsefonden og kog op ved middel varme. Lad retten småsimre i 25-30 minutter. Tilsæt de hvide bønner de sidste 5 minutter.

Kog pastaen som anvist på pakken. Dræn pastaen og vend denne med i retten, tilsæt hakket persille.

Anret med masser af parmesan, godt brød og vin

Velbekomme og god fornøjelse

Thomas Madfar

Leave a Reply