Opskriften er til 2-3 personer
400 gram svinebryst skåret i 2×2 cm tern
1 dåse hvide bønner, drænet for væde ca 400 gram
2 skalotteløg, skåret i små tern
1 liter hønsefond, de fleste slagtere har altid en god en de sælger ud af, eller lav en selv hvis du har god tid.
2 fed hvidløg, finthakket
200 gram pasta (suppehorn)
hakket persille
revet parmesan
havsalt og kværnet sort pebernødder
Svinebryst, hvidløg og skalotteløg svitset let i en gryde med olivenolie, løgene skal ikke tage farve. Tilsæt hønsefonden og kog op ved middel varme. Lad retten småsimre i 25-30 minutter. Tilsæt de hvide bønner de sidste 5 minutter.
Kog pastaen som anvist på pakken. Dræn pastaen og vend denne med i retten, tilsæt hakket persille.
Anret med masser af parmesan, godt brød og vin
Velbekomme og god fornøjelse
Thomas Madfar