Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Pasta med æg, parmesan og ramsløg. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Som vi alle ved, skal det at lave mad bare gå hurtigt en gang imellem.

Desværre går mange på kompromi med kvaliteten når det sommetider skal gå stærkt. Det at lave mad kan føles lidt ivejen og man springer derfor over hvor gærdet det er lavest. Enten i form af købemad fra den lokale grill, eller noget frosthalløj som lige skal have 2 minutter i mikrobølgeovnen.

Du får her en pastaret som tager max. 6 minutter at lave. Du kan variere den alt efter hvad du lige har ved hånden af rester i dit køleskab. Jeg har altid en rest ris og pasta i køleskabet som hurtigt kan trylles til velsmagende retter sammen med grøntsager, hvor mange af dem smager godt i rå udgave og derfor er hurtige at tilberede. Prøv dig frem.

Jeg brugte:

  • pastarest gerne fuldkorn.
  • 2 æg.
  • ramsløg.
  • revet parmesanost.
  • havsalt og kværnet peber.

Sådan gør du:

Varm pastaen i lidt olivenolie ved middelvarme. Pisk æggene i en skål og kom dem i pastaen. Rør godt rundt i panden til æggene er varmet godt med. Server med parmesanost, ramsløg og en smule rigtig god olivenolie.

Hurtig mad, uden at gå på kompromi med kvaliteten.

God fornøjelse og velbekomme.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.