Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Pasta med scrambleæg, avocado og karse. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Når jeg koger pasta, koger jeg altid for meget – med vilje.

For så er der til en hurtig ret til en af de nærmeste dage. Du får her en af mine favoritter som kan varieres i det uendelige. Du kan komme forskellige grøntsager i alt efter hvad der lige er på lager, du kan komme en masse friske krydderurter i. Har du en pastarest kan du lave de skønneste retter på 15-20 minutter, uden at gå på kompromi med hverken sundhed eller kvaliteten af din mad.

Dette brugte jeg denne dag til 2 personer:

  • Fuldkornspasta.
  • 2 tomater, skåret i små tern.
  • 2 fed hvidløg, finthakket.
  • 8 skiver spegepølse eller skinke, brug evt. en rest pålæg.
  • 1 hel porre – skær det grønne fra og gem til suppevisk eller hak det med.
  • 1 avocado.
  • Frisk timian, finthakket.
  • 3-4 æg, pisket med 1 spsk. kold vand pr. æg.
  • Karse til pynt på toppen.
  • havsalt og friskkværnet peber.
  • 2 spsk. olivenolie til stegning.

Pisk æggene, kom pasta på panden og vend æggene heri. Vend hele tiden til æggene er nok. Kom spegepølsen heri og vend med. Vend alle råvarer i en skål sammen med pastaretten.

Nemt og hurtigt, men på den gode måde.

Velbekomme og god fornøjelse.

Madfar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.