Dette skal du bruge:

  • Rødspætter til det antal personer i er, fileteret gem skrog til fiskefond. Vi fik 10 små rødspætter for 100.- helt frisk ved båden.
  • Peberfrugt, skåret i grove tern.
  • En stor håndfuld forårsløg, flækket på langs fra det hvide men lad dem hænge sammen i toppen.
  • 2 fed hvidløg, hakket fint.
  • Lidt rugmel til at vende fisken i.
  • havsalt og kværnet peber.
  • Kærnet smør og olivenolie til stegning.

Sådan gør du:

Vend fileterne i melet og steg dem et par minutter til skindsiden bliver sprød, vend og steg yderligere ca. 1 minut.

På en anden pande sauterer du hvidløg, forårsløg og peberfrugt i smør, skal ikke tage farve, skal kun varmes igennem og blive bløde.

Anret på rugbrød. Server en god Chablis hertil.

God fornøjelse.

Madfar.

Leave a Reply