Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Speltpasta med tang. - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Jeg har gjort et fund. Speltpasta med tang.

Jeg har købt dem i vores lokale helsekost, købte dem egentlg fordi de så flotte ud og det lød lidt udfordrende med blandingen spelt/tang. Jeg må indrømme at de har ligget og kigget op fra skuffen de sidste 14 dage, men nu skulle de bruges og jeg hopper i koret som resten af familien, der straks havde fundet en ny favoritpasta. De smager simpelthen helt vildt godt.

Jeg tog de grøntsager der nu lige var ved hånden og da jeg er i en periode hvor jeg smider det på grillpanden, var det jo oplagt når der nu lå både aubergine og hvide asparges i køleskabet.

Dette skal du bruge:

  • 1 broccoli – skær i mundrette buketter, også stilken.
  • 1 aubergine – skæres i tynde skiver på den aflange side.
  • 1 bundt hvide asparges – eller grønne. Knæk den trevlede ende og brug hovedet.

Sådan gør du:

Damp broccoli i kogende vand i 2 minutter, kom den derefter i koldt vand for at stoppe kogningen. Grøntsagerne kommer du i en stor skål og krydrer med olivenolie og flagesalt. Tænd din grillpande og lad det være sagt, den skal være rygende varm – lad den varme op i 10 minutter før du bruger den.

Herefter griller du dine grøntsager samtidig koger du din pasta. Kog pastaen i rigeligt vand og salt. Skyl den færdige pasta under den kolde hane, dryp af i dørslag.

Bland herfter pasta og grøntsager, dresses med friskpresset citronsaft og en rigtig god olivenolie. Kom friske kryderurter over feks. frisk koriander, mynde eller basilikum.

Spis den som hovedret eller som tilbehør til et stykke grillet kød eller fisk.

God fornøjelse og velbekomme.

Madfar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.