Dette skal du bruge til 2 personer:

4 stk. over/under lår af kylling 2 citroner
1 bundt salvie finthakket
havsalt 3 store fed hvidløg skåret i tynde skiver
olivenolie
400 gram frisk pasta
3 store modne tomater uden saft og kerne
1 stor håndfuld fintkhakket bredbladet persille

Del kylling lårene i 2 dele. Riv skallen af citronerne med et groft rivejern og pres saften fra citronen i en anden skål. Bland Citronsaften med salvien, hvidløg, havsalt og vend lårene heri. Kom kyllingen i et ildfast fad og steg dem ved 200 grader i ca 30 minutter.

Kog pastaen. Varm en pande ved middel varme med olivenolien og 1 knust fed hvidløg i et par minutter. Kom tomaterne heri og steg videre 5 minutter. Kom pastaen i og vend godt rundt i panden. Spæd til med vandet fra pastaen som sauce så den jævnes. Vend pastaen godt rundt igen og tilsæt persille og sluk for varrmen. Anret kyllingelårene på og server med godt brød. Opskrift på brød HER

Velbekomme og god fornøjelse

Madfar.

Leave a Reply