Sund tomatsuppe med græskar – lavet i en fart

Denne suppe var rent impro, vi kom hjem en aften kl 17:50 og aftalte der skulle spises senest kl 19:00…..jeg vidste ikke hvad vi kunne lave og måtte lige se hvad vi havde……..den klarer jeg!! kl sharp 1900 var der græskar-tomat suppe til hele familien uhhmmmmm

Dette skal du bruge:

  • 1 ds hakkede tomater
  • 1-2 stængler bladselleri
  • 1 ds tomat koncentrat
  • 1-2 små pk boullion terninger (kan altså osse fåes øko)
  • 4 fed hvidløg
  • 1/2 hokkaido græskar
  • 1 stort løg
  • 1 stor gulerod
  • 2 tsk karry
  • 1/2 – 1 tsk spidskommen
  • 1/2 – 1 tsk korianderfrø
  • 1 1/2L Vand

Ok boys and girls det her er det nemmeste i verden.

Først skærer du dit græskar over, gem resten i pose og på køl. Rens det halve græskar med en ske og tag alle kernerne ud og skræl den. Nu skærer du alt der kan skæres gulerod,græskar,hvidløg etc i rimelige stykker, ikke for store så hellere for små.

Vi steger altid med livenolie (svag varme MAX 160grader) eller kokosolie hvis det skal være hot, her vælger jeg olivenolien og svitser ved svag varme løg og hvidløg og karry, de må ikke brunes bare blødes lidt op. Spidskommen og korrianderfrø mortes og kommes ved sammen med resten af ingredienserne undtaget vandet. Varm det hele lidt igennem og tilsæt vandet. Lad suppen simre ved svag varme til alle ingredienserne er mørre ca 30-35 min. Så blender du alt hvad du har lært, blend blend blend smag til

Det var da nemt ikke?

Velbekomme

Madfar

Leave a Reply