Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madfar.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vægttab min bare røv! - Madopskrifter fra madfar.dk
was successfully added to your cart.

Kurv

Ja undskyld mit franske men det er sådan jeg har det, klar til at give op, smide håndklædet i ringen simpelthen, færdig slut. Men er det det som jeg gør? er det det som jeg vil? NEJ selvfølgelig er det ikke det, jeg kæmper videre lige meget om den fucking vægt står helt stille.

Onsdage er de dage hvor jeg vejes og måles – nogen gange (dumt) defineres humøret så efter om man (kroppen/mig) har gjort det godt. Jeg skal som altid – stort set lige meget hvad jeg foretager mig i livet – kæmpe ekstra meget for at opnå mine mål og i dette tilfælde som nu, mit vægttab – projektet fra 120+ til 90 kg. Jeg giver afkald på og siger NEJ TAK til rigtig mange fristelser lige for tiden, trust me det er faktisk det nemmeste i den her proces – MEN når jeg ikke har rørt slik, chips, alkohol, kage you fucking name it – og når det ikke giver de forventede udslag på badevægten – ja så blir’ madfar fandme sur og trist og pisse ligeglad.

Derfor har jeg p.t. 2 kvinder i mit liv som støtter mig – Fruen min (direktøren som jeg kalder hende, det er skam kærligt ment) som støtter mig 100% som altid, kæft jeg er godt gift altså. Og min kostpiskercoach Eva som jeg faktisk aldrig har mødt (fuck Corana) MEN som er en fantastisk støtte mere end hun aner, du kan finde hende på Facebook HER. Vi napper lige 8 uger mere, for det er ikke nu jeg skal ‘stå på egne ben’ Og sidst men ikke mindst 8 ugers træningsforløb hos THIMMS så grundformen kan findes igen 1000 TAK for jeres støtte indtil videre, TAK for at i ikke lader mig give op denne gang, men holder mig i ilden så jeg kan finde mig selv 100% igen i er de fedeste. Når formen er ok til det, så skal der skrues op fra 2 gange træning til 3 gange i ugen igen efter 2-3 års fravær – Det bliver nok med de gamle røvhuller i CFAA de er stærkt savnet hele banden. TAK. Og ja det hele er købt og betalt så ingen skjult reklame her fra, MEN kort sagt så lad være at kæmpe alene, især hvis dit lod i livet (lige som jeg) er at du altid skal kæmpe ekstra hårdt for at opnå resultater. Der er ingen grund til ikke at spørge om hjælp, få den hjælp der virker. Det er det som der motiverer mig.

Ha’ en helt fantastisk dag og lad ikke badevægten bestemme hvad humør du er i, det er kun dig der bestemmer det. 


Kærligst Madfar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.